Румяна Георгиева Георгиева

Казвам се Румяна Георгиева и съм родена, и израстнала в гр. София. С рисуване се занимавам от дете и активно с живопис последните 5 години. По професия съм магистър Счетоводител, а към настоящият момент – експерт Недвижими имоти.

Живописта обаче е това, което всъщност нося в сърцето си – дава ми  полет на духа и ми отваря вратите на един друг различен свят. Приказен, изпълнен с магията на цветовете и различните форми. Фантастично, загадъчно, феерично и многоцветно. Рисувам с акрил и обожавам свободата, която ти дава бялото платно. Затова експериментирам в различни стилове с  широка цветова гама и разнообразни техники: структурни пасти, кварцов пясък, шпакла, смесена техника. Подписвам картините си с артистичния псевдоним Romi Gianna. Имам реализирани 2 самостоятелни и няколко съвместни изложби.

Изкуството носи различна вибрация и поради тази причина е способно на чудеса. Вдъхновява, пречиства, лекува. А вдъхновението може да бъде навсякъде около нас. Човек трябва единствено да бъде с широко отворени очи и да приеме даровете, които му поднася живота. Живот и вдъхновение в намиране на пътя към нас самите.

Начин на изразяване и преосмисляне на смисъла е и ще бъде винаги моето търсене. Чрез цветове и форми, чрез образи в реалното и абстрактното. Там, където човек може да открие част от себе си и за себе си. Спомени и проекции. Настояще и бъдеще.

За мен ще бъде голяма чест и истинско удоволствие ако в моите картини намерите своя „прозорец към света”, който да ви вдъхновява и радва. Създадени са със заряд, енергия и много любов, които се надявам да се предадат и на Вас.

 

          

Последно видяни от Вас